Autor: Informer/K.Ć.

10.09.2024.

23:02

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

Žestoka svađa u "Beloj kući": Zadrugar napravio haos , zaratili zbog kašike

Nikola Grujić je privukao pažnju na sebe kada je u rijaliti programu "Zadruga" sa Milanom Mimas Šarac prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece i od tada su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Par je sada odlučio ponovo da oproba sreću u rijalitiju, te su ušli ruku pod ruku u "Elitu 8".

Rijaliti ne traje ni nedelju dana, a njih dvoje su se već našli u problemu. Dok su svi njihovi cimeri spavali, oni su se žestoko svađali na krevetu u spavaćoj sobi.

Informer

 

Mima je bila vidno nervozna, pa je Gruji, koj je sedeo i sve vreme pričao, više puta okretala leđa i pokušavala da prekine razgovor kako bi mogla da spava. Nije poznato zbog čega su zaratili, jer su šaputali, ali je sigurno da će sve uskoro morati da objasne publici.

Ipak, ni danas se situacija nije smirila, već su nastavili sa prepirkom na garnituri, a Mimas je Gruju u jednom trenutku nazvala bolesnikom. 

- Jasam ponela kašiku i stajala sam tamo. Bila sam gladna i u tom trenutku zvoni pismo. I pita me da uzme kašiku da se posluži i ja uzmem i stavila njemu u tanjir - ispričala je Mimas.

- Ne može da uzme kašiku, smeta mi. Imamo jednu kašiku i ne može. Ne mogu da ti kažem sada zašto - rekao je besan Nemanja.

Podsetimo, prilikom ulaska u osmu sezonu Gruja je otkrio da se njih dvoje često svađaju. 

- U stabilnoj smo vezi, svađamo se, ali smo stabilno. Nema šanse da ću da je prevarim, već smo zajedno tri godine - rekao je Gruja.