12.09.2024.

17:41

Foto: Foto: ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Zbog mene je pobegao iz zemlje!" Kristijan Golubović otkrio mračne tajne učesnika "Elite 8"

Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović uskoro će ponovo biti deo rijalitija i to "Farme 8" koja će se emitovati na Narodnoj TV. Gostujući u jednoj emisiji on je prokomentarisao aktuelne učesnike "Elite 8" i otkrio do sada nepoznate detalje o svom poznanstvu sa jednim elitarom. 

Informer

 

- U "Eliti" ima dosta kandidata koje bih preobrazio, pusti bicepse, tricepse, tetovaže, uzmi motiku... Poznajem jednog koji je tu slučajno zalutao, šupalj je na svim poljima, to je tatu-majstor Miloš Simonović. Voleo bih da vidite kakav je to čovek, kada ga verbalno ispresavijam. Poznajemo se, on od straha od istine i grehova u odnosu prema meni... Napravio je u prošlosti jedan geg, napustio je Srbiju zbog mene, otišao je u Austriju. Kada sam ga video ovamo, baš sam se iznenadio šta će on u rijalitiju. On voli glamur, da se slika s poznatima, ali ne može ništa da nam pruži. Zanimljiv je bio skautima jer je sav išaran, na čudan način. On mi je prepravio jednom tetovažu. Loše je tada radio, tek je bio na početku - ispričao je Kristijan u emisiji "REDakcija" na RED TV.

Informer

 

 Kristijan se pred kamerama prisetio anegdote kada je Miloša prevarila tadašnja žena.

- U toj sobi je bila njegova žena, maloletna ćerka i moj telohranitelj. Za sat vremena, koliko je radio tetovažu, njegova žena se zaljubila u mog telohranitelja, u čarapama je istrčala na sneg. Moja bivša supruga Suzana kaže:"Nemoj praviti problem". Video sam kuda tragovi vode, a ona se sakrila ispod auta. Sneg je zatrpavao te tragove, on ju je tražio:"Gde je, gde je otišla". Vidimo devojku leži na ledu, ispod auta i drhti. Imam princip da mu kažem da je prevarila muža ili da me boli briga, jer je psihopata, da joj ne naudi. Rekao sam gde je, morao sam, taj neki kodeks. Bio sam mu jednom ili dvaput u kući. Začudio sam se kako je sa crnom ženom kad je uvek preferirao plavuše. I svaka ga je prevarila - rekao je Kristijan, pa dodao:

Informer

 

- On je lako zaljubljiv, čak ako malo skrene levo ili desno, moguće je da on opet nađe naku plavušu i zakači se za nju. Ne vidim njegov drugi smisao, drugu priču, jer nema šta da nam pruži zapanjujuće, da nas fascinira - zaključio je Golubović.