Autor: Informer/K.Ć.

13.09.2024.

15:49

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

Džet set

Nakon optužbi da je učesnicu Elite izbacila iz svoje kafane, oglasila se i Zorica Marković

Bivši rijaliti učesnici, Sneža Kušadasi i Boža Džons, gostovali su u emisiji "Pitam za druga" na Red TV-u. Bivša zadrugarka je tada rekla kako je čula da je Matea Stanković izbačena iz kafane, koja je u vlasništvu Zorice Marković.

Tim povodom se oglasila i Zorica, koja je dematnovala sve ove navode.

- Sinoć je u "Eliti" Ivana Šopić najavila tekst gde se spominjem ja od nekih bivših učesnika koji su gostovali na Red televiziji i rekli da su navodno čuli da je Matea učesnica "Elite 8" isterana iz moje kafane. To je čista laž i glupost, devojka je bila par puta kao gost, pa je posle bila najavljena. To je bilo posle Nove godine. Ona je svoj nastup uradila dobro i profesionalno, na obostrano zadovoljstvo. Tad smo se videle, ona je otišla i radila svoj posao kao i sve mlada devojke koje su gostovale po mojim restoranima, nikakav problem nije bio - govorila je za Zorica, pa dodala:

Informer

 

- Zamolila bih te koji pričaju te gluposti i laži da pestanu, jer ne želim da se na taj način i u tom momentu bruka posao koji sam radila pošteno i dobro, i moje ime jer da se tako desilo prva bih rekla. Ne treba niko da laže za gluposti, bilo ko da je u pitanju, jako je ružno takve stvari izgovoriti, da se neko isterao iz objekta u kom sam i ja radila i kolege, velika imena. Niko nikad nije bio izbačen ni od gostiju, a pogotovo moje kolege za 15 godina kojim sam se bavila ugostiteljstvom. Nema razloga da se laže o meni, objektu gde sam radila i devojci koja je imala nastup i gde se sve završilo kako treba - rekla je Zorica Marković za Pink.rs.

Informer