Autor: Informer/K.Ć.

14.09.2024.

17:29

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Aneli Ahmić hitno napustila "Belu kuću"!

Voditeljka Sanja Marinković je danas ugostila Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića, Aneli Ahmić, Marka Đedovića, kao i voditelja Milana Miloševića.

Emisija je odmah započela žustrom diskusijom, kada ih je Sanja direktno upitala zbog čega su napustili svoje privatne živote i izložili se javnosti, pa se često suočavaju s kritikama da im manjka stida i srama.

Informer

 

- Što se tiče privatnosti bio sam mlad i lud kad sam poželeo popularnost i slavu, mislim kad sam se prvi put pojavio. Ja smatram da i dalje imam stid, sram i obraz i da neke stvari sebi nisam dozvolio, koje bih napolju dozvolio - govorio je Anđelo.

- Ja sam hteo da budem TV lice - rekao je Milan Milošević.

Informer

 

- Ja sam zbog para - dodao je Đedović.

- Ja želim da otvorim salon, šminkam, želela sam da napravim nešto i budem poznata šminkerka. Popularna sam sad, želim da otvorim salon i napravim kaerijeru - govorila je Anita.

- Ušla sam zbog novca, za mene i moju ćerkicu. Želim da pokrenem nešto, više zarađujem i to mi je cilj - otkrila je Aneli.

Gosti su na ovo pitanje reagovali različito, ali svi su se složili da je iskustvo iz rijalitija jedinstveno, a prisustvo pred kamerama donosi i pozitivne i negativne strane.