Autor: Informer/K.Ć.

14.09.2024.

21:16

Foto: printscreen

Džet set

Pljušte kazne u "Eliti": Elitarka sankcionisana zbog nepoštovanja strogog pravila, a stiže joj i tužba

Sinoćni incident u "Eliti 8" šokirao je i takmičare i gledaoce, kada je Jelena Ilić Marinković fizički nasrnula na svog još uvek zakonitog supruga, Ivana Marinkovića. 

Incident je doveo do hitne reakcije obezbeđenja, koje je odmah reagovalo i izvelo Jelenu iz "Bele kuće". Produkcija je donela odluku da Jelenu drastično sankcioniše, kažnjavajući je mesečnim honorarom zbog kršenja osnovnih pravila rijalitija.

Informer

 

Međutim, slučaj je eskalirao i van rijalitija. Na Ivanovom zvaničnom Instagram profilu, njegovi pratioci su obavešteni da je podneta tužba protiv nje zbog nedoličnog ponašanja, što je dodatno zakomplikovalo situaciju, uprkos tome što je već bila sankcionisana od strane produkcije.

Informer

 

- Jelena je prijavljena. Tužba će ići, po službenoj dužnosti, za nasilje u porodici - stoji u saopštenju na Ivanovom Instagram profilu. 

Podsetimo, okršaj je nastao nakon što je Ivan tvrdio da su noć pre ulaska u osmu sezonu rijalitija imali intimni odnos, nakon čega je Jelena skočila i s leđa ga grebla i udarala po licu.