Autor: Informer/K.Ć.

14.09.2024.

23:55

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Lepi Mića zaradio pravo malo bogatstvo: Čitavu deceniju je pred kamerama, a evo koliko novca uzima nedeljno

Lepi Mića, učesnik rijaliti programa poslednjih nekoliko godina, priznao je da mu je boravak u rijalitiju doneo finansijsku korist.

Kako je otkrio, pažljivo je upravljao honorarima i pridržavao se pravila kako bi izbegao novčane kazne.

Informer

 

- Nikad nisam bio rasipnik u životu, tako da je meni učešće u rijaliti programima samo donelo dobro. Nisam nikad dobijao velike kazne jer sam poštovao pravila. Uvek sam gledao da zadržim ceo honorar nedeljni i da to ode na uštedu. Ulagao sam u nekretnine, u neke trajne stvari. Nisam pucao na kafane i provod ili na silikone kako većina devojaka radi, pa posle kukaju što ništa nisu zaradile. Pritom na kazne odu velike sume i šta si onda uradio. Zaradio sam ja dobre pare, ali nećemo o ciframa - rekao je Mića, a cimeri su ga pažljivo slušali.

Takođe, Mića je prokomentarisao zarade drugih učesnika i otkrio svoj pogled na finansijsku situaciju:

Informer

 

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamatu, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi.

Mića je otvoreno postavio pitanje:

- Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - rekao je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

Inače, Lepi Mića je učesnik "Zadruge" već osmu godinu. Sa televizijom "Pink" je sarađivao i kada su emitovali rijaliti "Farma" i to sezone pet, šest i sedam.

On je navodno postigao dogovor sa Velikim šefom da na nedeljnom nivou zarađuje 1.200 evra, prenosi Srbija Danas.