Autor: Informer/A.S.

15.09.2024.

12:01

Foto: Alekasandar Jovanović Cile/nstagram printscreen/mali_janjus

Džet set

Srce da ti prepukne! Janjuš objavio slike pokojnog brata, a zbog njegovih reči bi i kamen zaplakao: "Niko ne zna koliko suza prolijem kada ostanem sam!"

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, oduzeo je sebi život krajem decembra prošle godine u iznajmljenom stanu u Beogradu u kom je živeo. Tragična vest je Janjuša zatekla dok je bio u "Eliti 7".

Informer

 

Otakako je izašao iz rijalitija, Janjuš često posvećuje objave na Instagramu svom pokojnom bratu, što je uradio i sada. Naime, Marko je objavio Mihailove fotografije iz porodičnog albuma i pored toga dodao emotivan opis. 

- Nikako ne mogu da razumem da te nema, da mi se duša i sve u meni jede svaki dan, koliko god neko mislio da mi je sve dobro. Nije mi dobro i neće mi biti dok sam živ... Niko mili moj ne zna koliko suza prolijem kada ostanem sam, pa razmišljam kako sam te voleo, kako sam plakao kad si se rodio, kako sam te čuvao, kako sam te ljubio, kako si spavao sa mnom. kako sam te voleo, kako sam te ljubio... - napišao je Janjuš na svom profilu.