Autor: Informer/K.Ć.

15.09.2024.

23:54

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Džet set

Miljana Kulić pozvala oca deteta! On ostao u šoku, pa joj poručio: "Pusti Mariju i njene priče, znaš šta smo se dogovorili"

Miljana Kulić je izazvala novu dramu u rijalitiju kada je otkrila da sumnja da je ostala trudna sa Lazarem Čolićem Zolom, sa kojim je imala buran odnos i van rijalitija.

Kulićeva je zamolila produkciju da pozovu Čolića, kako bi se čula sa njim i saopštila mu lepe vesti. Posle par minuta, Zola se javio na telefon i pružio Miljani podršku.

Informer

 

- Kako si? - upitao je Zola čim se javio na telefon.

- Nisam dobro. Ono što je mama rekla da sam pila lek, to je bilo pre nego što smo se videli. Posle toga ga nisam pila - rekla je Miljana Zoli.

- Slušaj me ovako, ne brini ništa. To je normalna Marijina reakcija. Nisam se javio baš zbog nje, samo zamoli peodukciju ako možemo da se čujemo privatno i da se dogovorimo. Uz tebe sam i to je najbitnije. To što tvoja mama priča, ništa ne menja. Znaš šta smo pričali i sada mi je glupo da pričam o ovome javno. Sve znaš šta smo rekli, čim budeš mogla privatno da me zoveš, zovi. Ne svađaj se tamo i drži se dok ja ne dođem. Zezaj se i ne brini, uz tebe sam. Volim te mnogo - rekao je Zola.

Informer

 

- Što pre dođi molim te, ako možeš na moj rođendan. Volim te - rekla je Miljana

- Hoću još jedno dete i neću na kiretažu. Njega volim i želim da mu rodim dete - dodala je Kulićeva plačući.