Autor: Informer/K.Ć.

16.09.2024.

10:09

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Trudnoća je potvrđena! Miljana Kulić kroz suze priznala kako se oseća i šta će uraditi!

Miljana Kulić je ponovo zatrudnela sa Lazarom Čolićem Zolom. Rijaliti zvezda je sinoć svima saopštila lepe vesti, a kada je pozvala majku da joj kaže da čeka bebu, Marija je ohladila i brutalno napala.

Kulićeva je nakon toga otišla u Šiša bar gde je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem. Ona je tom prilikom otkrila da je uradila test trudnoće koji je pokazao dve crte, ali joj je produkcija omogućila i da odradi Beta HCG test, koji je potvrdio blaženo stanje.

Informer

 

- Ja se osećam kao Alisa u zemlji čuda. Kad sam bila mala, mama je bila ta koja me je hvalila, a sada samo pronalazi neke moje greške. Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava. Sabotira me majka. Nije joj jasno kako se ja sad osećam. Biću odgovorna trudnica, brinuću maksimalno, pokazaću da sam odgovorna - kazala je Miljana.

Informer

 

- Je l' si predosetila da si trudna? - upitao je Darko.

- Da, jesam. Osećam se jako čudno. Jako mi se spavalo, glava mi je padala ovih dana. Osetila sam da sam trudna. Međutim, Darko, mene je malo zadnjica bolela, možda je i zbog toga jer sam trudna.

Informer

 

- Ja želim opet da imam bebicu malu. Osećam da je devojčica. Ukoliko bude žensko, zvaće se Milica. Mislim da će i moj sin Željko biti ponosan na mene, jer sam se ja trudim samo da imam za njega. Mislim da ćemo Zola i ja moći da pokažemo da smo normalni ljudi i da će nas roditeljstvo promeniti. Sigurna da smo sposobni normalno da funkcionišemo - kazala je Miljana.