Autor: Informer/A.S.

16.09.2024.

21:14

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Situacija je ozbiljna": Oglasio se Zola nakon vesti o Miljaninoj trudnoći, otkrio svoje dalje planove

Miljana Kulić je juče u "Eliti 8" saznala da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, kog je zapravo upoznala u rijalitiju, pre sedam godina. 

Naime, Kulićeva je osetila da joj je loše, zbog čega je posumnjala da je u trudna, pa je tražila od produkcije da odradi potrebne analize, koje su potvrdile da je u blagoslovenom stanju. 

Informer

 

Nakon saznanja da je trudna, ona je odmah pozvala svoju majku, Mariju Kulić, koja nije bila presrećna zbog saznanja da joj je naslednica u drugom stanju. 

Posle poziva sa mamom, Miljana je razgovarala i sa Zolom, koji joj je rekao da je uz nju i da će zajedno izgurati trudnoću.  

Informer

 

Sada se Zola oglasio za medije i tom prilikom je rekao da ne želi da komentariše ništa dok se privatno ne čuje sa Miljanom. 

- Ne javljam se nikome, celo jutro mi zvoni telefon, ne želim nikakve izjave da dajem, ozbiljna je situacija, a trenutno sam u Cirihu rešavam nešto i neću da se oglašavam još ništa, jer imam neke svoje razloge. Nadam se da me razumete. Uskoro sam u Beogradu, pa ćemo onda. Stvarno ne želim ni o čemu da pričam, moram da se čujem sa njom privatno, jer je situacija ozbiljna - rekao je Lazar Čolić Zola za RED.