17.09.2024.

07:02

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Sa fudbalerom sam imala seks 12 sati": Slađa Poršelina se pohvalila da je oborila sopstveni rekord u krevetu

Sa fudbalerom sam imala seks 12 sati, otkriva Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina. Učesnica "Elite" hvalila se da svoje slobodno vreme provodi u luksuznoj vili na Zlatiboru sa svojom jačom polovinom, čije ime krije.

Informer

 

- Sa fudbalerom sam imala seks čak 12 sati bez prestanka. Sportisti su pravi muškarci za mene jer su puni snage. "Kardioseks" je najjači i njega najviše volim. Jednom dečko nije mogao da ode na trening, ukočio se... Nije više mogao da me izdrži - pohvalila se Slađa i otkrila da joj fudbaler nije dozvolio da ponovo uđe u rijaliti:

- Trenutno nismo u najboljim odnosima. Dečko se naljutio na mene jer sam odlučila da ponovo uđem u "Elitu". On je iz nekog potpuno drugog sveta i šou-biznis i rijaliti programi nisu mu najjasniji. On ne razume moju želju za slavom i zbog toga smo prekinuli kontakt. Ne mogu i ne želim da budem sa nekim ko me ne podržava i ne razume.

Informer

 
Ne zna matematiku

Slađu su letos povezivali s jednim muškarcem od 55 godina, ali ona je tvrdila da je njen izabranik mlađi, mada se zbunila dok je "računala" koliko ima godina.

- Moj dečko je '85. godište, znači ima 35 godina, a ne 55. Mada nemam ništa protiv ni da ima 55 godina. Verenik mi je bio '85. godište, a nakon toga sam imala dečka koji je '96. godište. Oduvek se polemiše odakle mi novac, da li sam sponzoruša i da li idem sa starijim ljudima za novac. Uvek se takve priče kače za lepu devojku. Priča se da sam sa dedama u vezi, što je apsolutna neistina. Ja nemam nijednu mrlju! - pravdala se Lazićeva i dodala da je sve stekla sama, kao i da je sama platila plastične operacije:

Informer

 

- Sve što imam sama sam zaradila, niko mi nije pomogao i ništa mi nije palo s neba. Ja sam žena koja je vredna i radna! Nije me sramota da radim nijedan posao, sve je za ljude. Sama sam platila sve operacije i napokon sam zadovoljna svojim izgledom.

Profesionalka

Atraktivna crnka je tik pred ulazak u "Elitu 8" operisala nos.

- Morala sam na hitnu operaciju jer mi se pogoršalo stanje nakon prethodne korekcije nosa. Čim sam se probudila iz anestezije, krenula sam u Šimanovce, zato što sam profesionalac - rekla je Slađa i otkrila koje operacije još želi da uradi:

Informer

 

- Odavno želim da još povećam grudi i nadam se da ću i to uskoro srediti. Nekako su mi male sise, staviću šeststo kubika!