Autor: Informer/K.Ć.

17.09.2024.

08:38

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Ipak je Ivan Marinković otac deteta? Jelena iznela šokantne tvrdnje: "Postoje poruke gde mi je rekao da Miljani kasni"

Sinoć je situacija u "Beloj kući" eskalirala nakon što je Jelena Marinković iznela tvrdnje da je pravi otac Miljaninog deteta zapravo Ivan Marinković. Na ove optužbe Ivan je burno reagovao.

Tokom emisije "Pretres nedelje," Jelena je pred svima otkrila da joj je Ivan slao poruke u kojima se navodi da Miljani kasni ciklus.

- On je meni rekao da sačekam koji dan, što znači da je to sve njihov dogovor da se malo razvije situacija i da oni budu prva tema - rekla je Branka.

Informer

 

- Ona je prvi dan nakon našeg maženja govorila svima šta smo radili i onda je meni Uroš Stanić prepričavao šta smo radili. To je takva budalaština živa - rekao je Ivan.

- Ti si mene iskoristio da bi isprovocirao Jelenu, jel sam ja onda lažov ili ti? Misliš da si pametniji, e pa nije tako - rekla je Branka.

- Nije ona meni govorila nego sam ja video svojim očima kako je hvatao i mazio - rekao je Uroš.

Informer

 

- Čovek mi je rekao da joj je predlagao da se igramo, ali ona to ne zna da radi. Meni je govorio kad je bio u šestoj sezoni da će da se igra sa ženama, da donese više para kući, tako da je on smrad koji se sprda sa životom. On je tako jadan i bedan, ostaješ u svakom smislu beda teška - rekla je Jelena.

- Prošle sezone kad su ušlli Jelena je predstavljena kao najbolja žena i nakon što se desilo ono, on je vređao najstrašnije - rekao je Bebica.

- On je slao poruke da Miljani kasni menstruacija i da ko zna šta se dešava. Kad sam pre tri večeri ovde rekla da sam dobila informaciju da Marija insistira da imaju zajedničko dete, u poruci je pisalo ,citiram: "ako mi bude opet kasnilo bićeš ponovo tata." Evo Izabela nađi poruku gde mi je prosledio Miljanine poruke. Tako da je on potencijalni roditelji drugog deteta - rekla je Jelena.

Informer

 

- Poruka koju sam poslao Jeleni je ova koju je ona rekla, s obzirom na to da sam imao odnose sa jednom osobom, ja sam skrinšotovao tu poruku od jedne osobe i stavio Miljanino ime, slobodno može to da se proveri u mom telefonu - rekao je Ivan.

- Milane mogu da ti se zakunem da ga nisam takla ni jednom, niti smo imali bilo kakve odnose, ja ga zaista ne gledam na takav način. Sad treba Zola da sumnja da je njegovo dete - rekla je Miljana.

Podsetimo, Ivan je boravio kod porodice Kulić u Nišu nekoliko dana pre početka "Elite 8," što je dodatno podgrejalo sumnje da je on otac.