Autor: Informer/K.Ć.

17.09.2024.

15:09

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Zbog njene izjave cela kuća je zanemela: Blinda priznala da je bliska sa ocem jednog elitara

Sinoć u emisiji "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, Slađa Blinda otkrila je kako je u kontaktu sa ocem Dače Virijevića, te da joj je njegov otac iznajmio kola.

- Slađa se uselila u kuću i niko nije znao da je Dači Virijeviću maćeha, da li je to istina? - pitao je Milan.

- Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojem sam se slikala auto od Dačinog tate koji ima rent a car, ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi nego se samo družimo par meseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali ne znači da nećemo biti - rekla je Slađa.

Informer

 

- Moj tata ima 35 godina i mene je napravio sa 15 godina. On je u braku već 6 godina, iako je rezveden od moje majke, tako da, šta fali. Ovo mi je maćeha broj dva. Ja nisam mogao da verujem u sve to, ali je izgleda istina - rekao je Dačo.

- Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da mi fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vetar u leđa da uđem, tako da baš volim da se družim sa njim - rekla je Slađa.

Informer

 

- Čak se i Ana Spasojević raspitivala o mom tati, tako da, ne znam šta da kažem. Svi se tuku oko njega - rekao je Dačo.

- To je laž" Mi smo se samo čuli napolju oko ulaska i ja sam mu pomogla šta treba da unese, nemojte sad ove priče da mi pravite - rekla je Ana.

Informer

 

- Možda se Anči raspitivala malo da se izreklamira kad izađe napolje, nikad se ne zna - rekla je Slađa.