Autor: Informer/A.S.

17.09.2024.

18:24

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

Zola ima devojku! Dok trudna Miljana očajava u rijalitiju, on uživa sa partnerkom u Švajcarskoj

Javnost je ostala zatečena nakon saznaja da je Miljana Kulić ponovo trudna sa Lazarom Čolićem ZolomNaime, Kulićeva je osetila da joj je loše, zbog čega je posumnjala da je u trudna, pa je tražila od produkcije da odradi potrebne analize, koje su potvrdile da je u blagoslovenom stanju. 

Informer

 

Nakon saznanja da je trudna, ona je odmah pozvala svoju majku, Mariju Kulić, koja nije bila presrećna zbog saznanja da joj je naslednica u drugom stanju. Posle poziva sa mamom, Miljana je razgovarala i sa Zolom, koji joj je rekao da je uz nju i da će zajedno izgurati trudnoću. 

Sada se oglasio i Zolin drug, Ivica, koji je u emisiji na RED TV-u dodatno šokirao sve kada je rekao da Čolić ima devojku, kod koje trenutno boravi u Švajcarskoj.  

Informer

 

- Nisam se čuo sa Zolom. Posle onog javljanja jesmo se nešto malo čuli, ali šta ja tu imam da kažem... To je njegovo. Ništa od toga ne bi bilo da nije on hteo, da nije Miljana htela. Kod nas se kaže da je dete Božiji dar, ko sam ja da sam protiv Božije volje? Oni imaju moju podršku, mada uvek su oni meni bili na promatranju. I kad imaju moju podršku i kad je gube, sve je to do njih. Koliko sam video, Zola nije bio iznenađen. Čim nije bio iznenađen, izgleda da je Zola znao za sve to! - rekao je Ivica.

Informer

 

Ivica kaže da mu se nije dopao način na koji je Marija Kulić te noći razgovarala sa ćerkom Miljanom.

- Gledao sam taj razgovor. Dok je pričala sa Marijom, u meni se nešto probudilo da joj ja dam podršku zbog tog Marijinog poteza, uvek su se takve stvari odlučivale od strane Marije, da li će roditi ili neće roditi... Marija je donosila uvek odluku. Miljana ima dovoljno godina i treba da donosi odluke u svom životu, pitaju se Miljana i Zola, a ne Marija. Znam jednu stvar još, Zola je javno rekao da nije nikada čuvao nijednu osobu sa kojom je vodio ljubav - zaključio je Ivica u emisiji "REDakciji", pa otkrio šokantnu informaciju.

Informer

 

- Zola je pre Miljaninog ulaska u "Elitu" već našao devojku, ja ne znam kakva je, ni ko je. Zola je trenutno u Švajcarskoj. Trenutno se vratio u Švajcarsku, šta se sada dešava gore trenutno, ja ne znam, ali nazvaću ga da vidim o čemu se radi. Tu noć nije želeo da prihvati video poziv, zato mislim da se vratio kod te devojke. Ta devojka je iz Banja Luke, to je kratka veza. Iz Austrije, gde je bilo sa Miljanom, otišao je u Švajcarsku - objasnio je Ivica.