Autor: Informer/A.S.

18.09.2024.

13:18

Foto: ATAIMAGES/

Džet set

Jedno priča, drugo radi! Milica objavila poruku koju joj je Terza poslao pred ulazak u rijaliti: "Monstrum je mala reč!" (FOTO)

Borislav Terzić Terza ostavio je svoju trudnu verenicu, Milicu Veličković i ušao u "Elitu 8", kako bi zaradio novac za stan. 

Pred sam ulazak u Belu kuću, Terzić je okupljenim novinarima pričao da mu je mnogo teško jer se razdvaja od svoje drage, kao i da nema šanse da mu se svidi neka druga devojka. Ipak, situacija je potpuno drugačija. 

Informer

 

Naime, već prvo veče, on je bacio oko na Sofiju Janićijević, a kako vreme prolazi, oni se sve više zbližavaju. Sinoć, za vreme žurke, Terza je dojurio do Sofije i zagrlio je s leđa, pa su onda počeli zajedno da igraju. Nakon toga, Janićijevićeva je otkrila da joj je Borislav rekao čak i da bi se ljubio sa njom, ali je ona to odbila. 

Informer

 

Kada je videla šta sve radi njen verenik, Milica je ponovo ušla u crveno, pa je tako na svom Instagramu objavila poruku koju joj je on poslao, a gde je pokušavao da je ubedi da ne postoji mogućnost da mu se svidi neka druga devojka. 

- Ali ja ne bih prokockao nešto što imam i što volim radi jedne avanture. Ma, meni to nije ni na pameti da pomislim - stajalo je u poruci koju je Terza poslao Milici. 

Informer

 

- Monstrum je mala reč - napisala je ona u opisu pomenute fotografije.