18.09.2024.

16:52

Foto: Tanja Andric/Aleksandar Jovanovic Cile

Džet set

Njegova reakcija se čekala! Janjuš dao svoj sud o poljupcu Aneli i Mateje: "Zamolio bih vas..."

Sinoć je u Beloj kući, na žurci pao prvi poljubac Aneli Ahmić i Mateje Matijevića, a kasnije su skriveni pod jorganom razmenjivali nežnosti. Svi su se pitali kako će to Marko Janjušević reagovati na ovaj tek otpočeti ljubavni odnos s obzirom na odnos koji su imali on i Aneli u prošloj sezoni Elite.

Informer

 

Mnogi misle da se Aneli plašila potencijalnog Markovog ulaska u "Elitu 8", pa je iz tog razloga odugovlačila zbližavanje sa Matejom. Međutim, ako je sudeći po onome što je Marko podelio na društvenoj mreži Instagram, odnos Aneli i Mateje neće poremetiti njegove planove.

Informer

 

Marko se oglasio na svom Instagram ptofilu pa poručio:

- Apsolutno me ne zanimaju nikakva dešavanja koja se dešavaju u rijalitiju, kao što možete videti, povukao sam se iz svega toga i krećem novim životom... Pa bih vas zamolio da mi ne šaljete nikakve snimke ni bilo šta vezano za to... Nisam učesnik i ne verujem da ću ikada više i biti s toga vas molim poštedite me - napisao je Janjuš.

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje brata Borisa koji je nedavno imao komplikovanu operaciju, ali kako Marko navodi u objavi:

Informer

 

- Jedna lepa vest koja mi je dala volju da krenem drugim životom je da su rezultati mog brata Borisa dobri i da je benigni tumor i da će biti dobro - napisao je bivši učesnik rijalitija

Marko je nastavio niz lepih objava na svom profilu pa je podelio i pozitivne rezultate posle operacije prijatelja Samira Ramovića i njegovog ujaka koji su u dobrom stanju.