23.09.2024.

14:59

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Prvo oglašavanje Zlate Petrović nakon Jovanovog ulaska u "Elitu 8": Ja ću sada prvi put upoznati svoje dete...

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić, privukao je veliku pažnju ulaskom u rijaliti program "Elita 8".

Mnogo se spekulisalo li je slavna folkerka aminovala ovu sinovljevu odluku, a ona se sada, tim povodom, prvi put oglasila.

- Moju podršku je uvek imao, ima je i imaće je. Za sada sam zaista zadovoljna, sviđa mi se njegovo ponašanje, to je pravi Jovan. Kakav je kod kuće, takav je uglavnom i unutra - počela je ona, a zatim se osvrnula i na njegovo trenutno okruženje, te da li koju zadrugarku vidi kao potencijalnu snaju.

Informer

 

- Za sada ne vidim, jer znam Jovanove želje i kriterijume i mislim da se trenutno tamo ne nalazi takva devojka, ali ja sam uvek za ljubav i nemam predrasude. Mada, Jovan nikada nije ulazio prebrzo u neke odnose, treba mu vremena za upoznavanje i za ovo kratko vreme koliko je on tamo zaista ne vidim - objašnjava Zlata, čiju je i borbu za zaradu Jovan jednom prilikom prokomentarisao u superlativu.

Informer

 

- Jako sam ponosna na to da je on kao jedan mlad čovek shvatio šta se dešava u ovom ludačkom vremenu. Novac je i sve i ništa; bez novca ljudi ne mogu da funkcionišu, ali on nije presudan. Kada zarađujem i manje i više, uvek sam imala kulturu, življenje, zna se red i drago mi je da je kroz život shvatio kako njegova majka razmišlja. On se prvi put susreo sa takvim načinom života, nespavanje, veliki broj ljudi, snalaženje i on je verovatno za ovo vreme razmišljao i shvatio da to nije baš lako. Za mene kao majku ne postoji veća sreća nego to što je on ponosan na mene i što je shvatio da nije sve u novcu, što je usvojio principe življenja, za koje ja barem smatram da su ispravni - kazala je pevačica onda za Pink.rs, pa potom progovorila i o njegovoj drugoj, svađalačkoj strani, koju je mlađi Peja pokazao tokom konflikta sa Bebicom zbog Teodore.

Informer

 

- Upravo sam to gledala. Jovan nije neko ko se svađa i nisam ga do sada viđala u takvim izdanjima. On je neko ko i te kako zna da se izbori za sebe na jedan normalan i kulturan način, kao što je to slučaj i sada; ja ću sada prvi put upoznati svoje dete u smislu tih svađa i branjenja, zapravo i on će sebe sada prvi put upoznati, jer se nikada nije nalazio u takvim situacijama do sada u životu - zaključila je.