Autor: Informer/A.S.

25.09.2024.

23:46

Foto: ATA Images

Džet set

"Ostalo je još da odem na groblje": Jelena Golubović spremna za "Farmu", pred ulazak potkačila aktuelnu rijaliti učesnicu

Rijaliti "Farma 8" startuje za dva dana, tačnije 27. septembra, a među takmičarima se našlo i jedno dobro poznato lice. U pitanju je Jelena Golibović, koja je čak dva puta pobedila u pomenutom rijalitiju . 

Informer

 

Ona je pred sam ulazak za medije istakla da pripreme privodi kraju, ali da nije upućena ko će joj biti cimeri na velelepnom imanju. 

- Ja stvarno, osim mene, Maje Nikolić i Kristijana Golubovića, ne znam ko još ulazi. Ja sam išla na sistematske preglede, to sam sve obavila i ostalo je samo da se spakujem i da se pozdravim sa prijateljima. Sad sam sve obavila, ostalo je još da odem na groblje i da završim birokratske i andministrativne stvari. Kako bude biće, ne mogu da se nerviram - dodala je Jelena.

Informer

 

Jelena se potom osvrnula i na svoju ljutu rijaliti protivnicu, Staniju Dobrojević, sa kojom nije u dobrim odnosima, a koja je kao ona, pobedila u jednoj sezoni "Farme". 

- Ja sam se pitala zasto se tako slika za Instagram kad može za "Onlifens" i da zaradi novac. Rekla sam šta može da ponudi osim golog du***a, od kad je poznajem vidim samo njene gole skimke. Smatram Kristijana za pobednika one "Farme", ne nju - rekla je ona za "Red". 

Informer

 

Za kraj, Golubovićka se dotakla i aktuelne učesnice rijalitija, Aneli. 

- Ona mi je prišla skoro i pozdravila se. Čula sam da se za sedam dana smuvala i posvađala tamo... Sve mi je to neozbiljno, ona je kao jedna od milion koje bih srela na ulici. U masi je ne bih prepoznala - ispričala je ona.