Autor: Informer/A.S.

26.09.2024.

23:46

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Ima uličarski prizvuk, izgleda kao mumija": Vendi se obrušila na dvoje rijaliti učesnika, njene reči će se danima prepričavati

Vesna Vukelić Vendi je večeras gostujući u jednoj emisiji bez dlake na jeziku govorila o gorućim temama u rijalitiju, a posebno inspirativni su joj bili Aneli Ahmić i Mateja Matijević, koji su raskinuli svoju vezu. 

Informer

 

Vesna nije imala lepe reči za njih, a ono što je ona zaključila jeste to da njih dvoje nisu bili u vezi, već u samo kratkotrajnoj kombinaciji. 

- To ne moze da se nazove vezom. Mi smo imali jedno pomodarstvo mediokriteta i razvratnih frikova koji su davali etikete da su u vezi. To nisu veze. to su kombinacije, to nije veza to je blud i razvrat. Bilo bi jako neozbiljno da to tretiramo kao vezu, to je kombinacija - rekla je Vendi, pa oplela po Mateji.

Informer

 

- On mi deluje kao da ima neki uličarski prizvuk, on ne može da se razigra, nema to teatralno u sebi, a voleo bi. Na sve to dolazi Aneli koja od prošle godine nosi jedan gorak ukus pogrešnih izbora, nameće se pitanje da li je pogrešan izbor ona. To što je ona prijemčiva za slušanje i gledanje ne opravdava njene poteze, izbor prošle godine bio je kardinalan i ona je doživela deformaciju, davala je auto-golove i imala je dželata nad svojom glavom. On je vrlo nisko ocenjen jer je dopustio da se sa takvim frikom izblamira i on i porodica, oni su animalne blamaže. Onda dolazi Mateja, on je kao mumija i voštana figura - dodala je Vendi.

Informer

 

Na pitanje da li Aneli ima i dalje neke emocije prema Marku Janjuševiću, Vendi je brutalno odgovorila.

- Nije isključeno, ona nije duboko emotivna osoba. Nije ni profilisana ukusom, njen sadržaj se zadržava na formi, ona je lakomislena osoba. Ona nema tu dubinu da bi mogla da privuče ozbiljnog muškarca - brutalno je komentarisala Vendi u emisiji "Pitam za druga" na RED televizij.