27.09.2024.

19:59

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Kome je ona više interesantna?!" Zorica Marković pred početak "Farme 8" oplela po bivšoj rijaliti rivalki

Popularna pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković sumirala utiske iz njenog učešća u prethodnim sezonama ovog popularnog rijalitija koji se vraća na male ekrane, večeras od 21h na Narodnoj TV, ali i prokomentarisala svoje stare rijaliti rivale koji će ponovo učestvovati u rijalitiju. 

Informer

 

- Ovi stari ne znam da li imaju nešto da pruže, neću podržavati nikog naravno. Sa Majom sam se jako svađala i ona je donekle obeležila moje učešće tamo, da nije bilo nje možda ne bi bilo toliko gledano. Sa Jelenom sam takođe imala žestoke sukobe, čak smo se i polivali zbog nekih bezlazlenih stvari ali ne bih ja to uzimala ništa za ozbiljno. Ne dao Bog da je neko video kako se mi tučemo jer ne bi valjalo. Golubovićka stalno vrti istu priču, ista filozofija, isto rastojanje, sve je to viđeno već ko zna koji put i dosadno. Ja ne znam kome je ona više interesantna i šta ima da pruži. Njoj samo još Čupa fali da obnovi romansu na senu i mislim da je to vrhunac - rekla je Zorica za Pink.rs.

Informer

 

Pevačica smatra da je ovaj rijaliti najlepši format, a neke situacije nikada neće zaboraviti. 

- U sećanju će mi najviše ostati pad pokojnog Ekrema kad se napio, pa teturao sve vreme. Takođe Kristijan kad je jurio ovcu i pao u neku rupu koja je bila poprilično duboka i čovek je samo nestao od jednom, to je bio haos neviđeni. Pa pečenje rakije, takođe svaki Prokin dolazak kad nam donosi nove životinje to je bilo ludilo. Za mene je lično bilo najteže kad nam je jedne zime doneo svinju zaklanu od 120kg i oni svi kao ne znaju kako se kolje pa sam morala ja sve to da preuzmem.