27.09.2024.

20:39

Foto: printscreen

Džet set

Rijaliti učesnica otišla pod nož! Bivša zadrugarka promenila lični opis, javila se iz bolnice posle tri operacije (VIDEO)

Rijaliti učesnica, poznata kao Lejdi Di, pre dve godine je imala operaciju želuca nakon koje je drastično smršala, a sada se oglasila iz bolničkog kreveta i progovorila o novim zahtevima kojima se nedavno podvrgla.

Informer

 

- Tri operacija urađene, žene pričamo o kilaži koju sam imala, a to je 125 kg, uradila sam operaciju stomaka zbog strija - rekla je Lejdi Di i dodala:

- Evo me, par sati nakon zahvata, operisala sam nos, kapke i stomak, jer sam imala mnogo strija na stomaku. Izgubila sam 65 kilograma i strije su mi ostale - navela je bivša rijaliti učesnica.

Informer

 

Operacije su joj urađene u Turskoj, a podelila je i prve rezultate.

- Milion pitanja na temu operacija, a želim svima da približim sto više o čemu se radi. Dobila sam informaciju da su neki pratili moje strije nakon operacije smanjenja želuca i da su takođe uradili isto zahvat i da su veoma zadovoljni, ja sam sada uradila otklanjanje viška kože, sala i strija, stomak je kao nov, još je pod otokom jer je prošlo svega tri i po dana od operacije, prezadovoljna sam. Za desetak dana će se otok još smanjiti znatno, tako da će biti nove slike. Jedva čekam sve da podelim sa vama. Sada ne mogu da ih izbacim zbog pojasa koji nosim, inače sam pre dve godine radila smanjenje želuca i sve je prošlo u najboljem redu, kilogrami se i nakon dve godine smanjuju - otkrila je Lejdi Di.