27.09.2024.

21:46

Foto: Informer

Džet set

Bivša inspektorka spremna da zavede red na "Farmi 8"! Lili poručila da će da hapsi Kristijana, pa otkrila u čemu je Golubović najbolji! (VIDEO)

Rijaliti program "Farma" vraća se na veliki vrata. Nakon duge pauze, čelnik "ružičaste televizije", Željko Mitrović, rešio je da vrati stari projekat, koji su mnogi obožavali. Prvi stanari imanja uselili su se večeras, a među njima je i bivša rijaliti učesnica i inspektorka Ljiljana Stevanović Lili, koja je na početku razgovora sa predstavnicima medija, među kojima je i Informer, priznala da nije uspela da obavi sve što je planirala pre ulaska. 

Informer

 

- Teško je bez struje i vode, ali biće izazovno - rekla je Lili i priznala da joj je Lakić šarmantan i da je sa njim našla zajednički jezik. 

Lili je na konstataciju da će ponovo biti pod istim krovom sa Kristijanom Golubovićem konstatovala da je to dobro jer Kristijan najbolje održava toalete čistim. 

Informer

 

- Ja ću njega naravno da hapsim, ja sam kao učesnik, a ustvari sam u kontroli - našalila se Lili.

Prema njenim rečima, u karantinu nije bilo burno, a kako će biti na imanju tek će videti. Lili smatra da nije više u tim godinama kad može da joj se dogodi romansa ili seks pred kamerama, ali priznaje da se nikad ne zna. Šta je Lili još ispričala pogledajte u videu ispod.