27.09.2024.

23:29

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"On je bolestan!" Nikola Jovanović Conja rešio da raskrinka Ivana Marinkovića, najavio prelazak u "Elitu" (VIDEO)

Rijaliti program "Farma" vraća se na veliki vrata. Nakon duge pauze, čelnik "ružičaste televizije", Željko Mitrović, rešio je da vrati stari projekat, koji su mnogi obožavali. Prvi stanari imanja uselili su se večeras, a Nikola Jovanović Conja je jedan od njih. On se u rijaliti vraća posle dugogodišnje pauze i po sopstvenom priznanju već je u karantinu našao devojku.

Informer

 

- Ženiću se šesti put! Videćete ko je u pitanju, to je Marija iz Jordana koja živi trenutno u Kraljevu. Javila se neka fluidnost između nas. Zaljubio sam se u nju, priznao joj, ona vidi u meni potencijal, ali tek ćemo pričati večeras. Znam da je imala težak život, pričaćemo - kaže Conja.

Kako kaže, Marija mu je priznala da nikada nije imala dečka, ali on je rešen da prevaziđe blokadu koju ona ima. 

Informer

 

- Evo i ona Bosanka se jedna mala, crna, Aleksandra zaljubila u mene - kaže  Jovanović.

Neke učesnike poznaje iz prethodnog rijalitija u kojima je bio, među kojima je i bivši par Ivan i Jelena Marinković. O njima nije imao reči hvale.

- Ivan je bolestan čovek, očevidac sam ubadanja makazama u predelu dlana u stanu. On voli da ga biju, impotentan je, a Jelena je imala tog fitnes učitelja... Ona voli jake muškarce da bi dominirala i bila viđena u poznatim lokalima u Beogradu. To je njima bio trn u oku da me nameste da ne uđem u "Elitu", ali ućiću i tamo kad ovde izdominiram pa ću da ih raskrinkam - poručio je Jovanović.