Autor: Informer/K.Ć.

29.09.2024.

22:16

Foto: Printscreen You Tube/Farma Official

Džet set

Kiki Star završila sa njom u senu! Prvo se zagrlile, a onda... (VIDEO)

Tokom popodneva, Kiki Star i Marija Al Ravaždi su se osamile, a onda se TikTok zvezda rasplakala jer su je pojedini farmeri razočarali.

- Čovek u besu svašta kaže! Pa daj Kiki, šta si sve preživela, ovo su gluposti. Svi imamo ispade, lupetamo gluposti, kažemo šta ne mislimo - tešila je Marija.

Informer

 

- Emotivna sam, ne mogu da pričam. Htela sam nešto da kažem. Ne razumem, kako neko nekome ne može da da vodu, hleb? I još da kažu da je hleb za kantu - plakala je Kiki.

- Mnogo si slatka Kiki, dođi da te zagrlim - rekla je Marija.

Podsetimo, Marija je na samom ulasku na "Farmu 8" šokirala javnost svojom teškom životnom pričom.

- Ja sam rođena tamo u Jordanu i bila sam životno ugoržena. Jedva sam pobegla odande. Sada živim u 13 kvadrata sa majkom i želim da zaradim za stan. Kada sam došla u Srbiju, živela sam kod babe, a ona me je mrzela jer sam iz mešovitog braka, tata mi je Arapin. Maltretirala me je psihički i urnisala, ali se desio onda pakao. Iza kuće me je dva puta u glavu udario stric. Bila sam klinički mrtva, oni su porodicu zvali da dođu po leš. Međutim, lekari su im kasnije javili da sam upala u duboku komu i rekli su da iako se probudim, biću biljka. Ja sam se 4. dan probudila, na sv. Nikolu - ispričala je Marija.