Autor: Informer/A.S.

30.09.2024.

17:19

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Dotakao dno! Terza srećan što je ostavljen, uveren da trudna Milica uživa napolju nakon što ju je on prevario u rijalitiju (VIDEO)

Za vreme podele budžeta, ovonedeljni vođa, Jelena Ilić, ušla je u sukob sa Borislavom Terzićem Terzom. Ona je tom prilikom rekla da mu nikada ne može zaboraviti i oprostiti to što joj je u prošloj sezoni udario na majčinstvo. 

Pored toga, ona je istakla da je razočara u Terzića zbog načina na koji se poneo prema svojoj trudnoj verenici.

Informer

 

- Terza i ja smo prošle sezone bili dobri dok mi on nije izgovorio da me Bog kaznio što nemam decu. On je mene vređao da sam ja prevarila dečka, a on sad radi neke stvari koje pogoršavaju Milicino stanje. Znam da je ona jedna inteligentna žena koja te je sigurno ostavila, a znam koliko joj je teško jer proživljava sve ovo - rekla je Jelena.

- Ja sam dobio informacije da sam ostavljen, meni je najbitnije da mi se dete živo i zdravo rodi, dete će biti obezbeđeno. Milica uživa, ne brini se ti - rekao je Terza.

Informer

 

- Sofija mi se nismo upoznale, jedva čekam da te upoznam. Čula sam o ljudima da putuješ, da si obrazovana, moram da kažem da si prelepa i mislim da te rijaliti ne zanima, ali videćemo - rekla je Jelena.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: