Autor: Informer/D.G.

01.10.2024.

15:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

Džet set

Samir Ramović hitno hospitalizovan! Bivši rijaliti učesnik nakon transplatacije ponovo u bolnici, evo zbog čega

Bivšem učesniku rijaliti programa "Elita 7" i pevaču, Samiru Ramoviću, sredinom prošlog meseca odrađena je transplantacija bubrega u Turskoj. Bubreg mu je donirao ujak, a nakon operacije Samir se brzo oglasio iz bolničke postelje i potvrdio da je sve prošlo kako treba. Ramović je, međutim, danas ponovo hospitalizovan.

Informer

 

- Dragi moji, mnogi me pitaju kada ću kući, pa evo i odgovora za sve. Jutros smo ujak i ja imali let za Podrogoricu, međutim ja sam ponovo hospitaliziovan. Ništa nije strašno, dešavaju se ovakve stvari. U sklopu kontrolnog pregleda rađen je i ultrazvučni, i tada je uočena odrešena bespotrebna količina tečnosti oko bubrega koja se zove limfa - napisao je Samir i otkrio koja procedura mu je prepisana radi bržeg zalečenja.

Informer

 

Kako bi eliminisali višak limfe iz organizma lekari će mu ugraditi stent u urinarnom kanalu, a koji će biti uklonjen posle nekoliko nedelja. 

- Nema mesta panici sve će biti dobro. Ujak se hvala Bogu odlično oporavlja i danas će posle 23 dana ponovo biti u Podgorici sa svojim ćerkama i ostatkom rodbine - poručuje Ramović