Autor: Informer/K.Ć.

03.10.2024.

15:02

Foto: ATAimages

Džet set

Drama u emisiji uživo: Pevačica se žestoko posvađala sa Dušicom Jakovljević

Luna, tada mlada rijaliti učesnica i influenserka, bila je na meti javne osude zbog veze sa tada oženjenim Slobom, uprkos njegovim tvrdnjama da je njegov brak sa Kijom gotov.

Razni kometari su se nizali na Lunin račun, a onda se u sve umešala Anabela, koja nije mogla da podnese teške reči koje su fanovi rijalitija upućivali njenoj ćerki.

Informer

 

Jednom prilikom, u emisiji uživo "Zadruga, narod pita", u kojoj je gostovala Luna, situacija je eskalirala kada se uključila gledateljka koja je osudila mladu zvezdu zbog navodne "otimačine muža". 

U tom trenutku, Anabela, koja je bila iza kamera, burno je reagovala, zatraživši da se razgovor sa gledateljkom prekine, vidno uzrujana zbog napada na svoju ćerku.

Informer

 

- Ljudi, molim vas, radimo emisiju, ako može da se ne dobacuje? Da li možemo da se ne ubacujemo u emisiju? Dakle, ako ne možete da podnesete… Ona je javna ličnost, bila je u Zadruzi, i te kako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja i hvala vam što ste napustili emisiju ukoliko ne možete da se nosite sa time - rekla je Dušica Jakovljević i dodala:

- Dakle, ovu emisiju ja vodim i ceo tim televizije Pink i nikada neću dozvoljavati da bilo ko, ko ne sedi na ovoj sceni, uređuje emisiju ili bilo šta, umesto nas.

Anabela je tada momentalno napustila emisiju, a one su kasnije sukob izgladile.