Autor: Informer/A.S.

04.10.2024.

09:53

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ljubomora ili je nešto drugo? Jelena napala Rajačića zbog veza sa rijaliti učesnicama, on je žestoko spustio (VIDEO)

Rijaliti učesnici su žestoko napali Uroša Rajačića zbog njegovog ponašanja prema devojkama, a najglasnija od svih je bila Jelena Ilić.

Ona je rekla da on zapravo nema emocija prema devojci sa kojom je, već da želi samo da gradi lažne priče sa njima, zarad kadra u rijalitiju. 

Informer

 

- Svi napadaju Aneli, ali mislim da je Urošu ovo odgovaralo, njemu se svaka ovde u kući sviđa. Sinoć je dobio pitanje za Janjuša i svi su znali da on njemu nije drug i ja mislim da je to sto posto tačno. Mogao je da očekuje ovako nešto od njega jer je smrad, takođe je i Mateji uradio loše. On je i Eni rekao da je ona sledeća, ja ne bih lagala nikada, ona ga devojka iskulirala tako da eto da vidite kakav je Mateji drug - rekla je Jelena.

- Ti si devojko opsednuta sa mnom, posprdala si se sa svojim životom i našla si mene nešto da komentarišeš - rekao je Rajačić.

Informer

 

- Njega sprdaju svi, smešan je kao bioskop, tako da nemam šta da komentarišem - rekla je Jelena.

- Menja se situacija apsolutno, njega ne bih komentarisao jer je stvarno postao kao glumac u seriji i sve ozbiljnije shvata ove uloge. On je utripovao da je to realnost i primi se na tu ribu, ono što trezan misli, pijan govori i meni je ovde Aneli previše prisna sa njim i mislim da ima neku emociju sa Urošem, ne može ona da smisli tu priču osim ako nema emocija. Mima joj je trn u oku da dođe do Uroša Rajačića. Tebe vadi priča da uvek možeš da se vadiš da si htela da ga uteraš Janjušu, ali je istina sasvim drugačija - rekao je Ivan.

Informer

 

- Meni ovde izgleda da se Uroš pali na Aneli sto posto, on nju ljubi u glavu i tu nema priče o zadatku samo, insistirao je na sedam dana zadatka i on predlaže vezu kod drveta, tako da mi je sve ovo sumnjivo - rekao je Mateja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: