Autor: Informer/K.Ć.

04.10.2024.

14:02

Foto: Printscreen/Youtube/Red TV

Džet set

Deniz Dejm priznala da je bila intimna sa našom poznatom voditeljkom: "Ona me je dohvatila i tražila da je zadovoljim"

Juče su Elektra Elit i Deniz Dejm gostovale zajedno u emisiji "Pitam za druga". Deniz je obelodanila razne mračne tajne takmičara "Elite", kao i da je bila intimna sa Minom Vrbaški, Matejom Matijevićem, ali i sa Grujom.

- Vidiš kakav je Mateja, vidim da mu pada maska. Ja njega znam privatno, vrlo je zanimljiv, harizmatičan i devijantan. On je tražio trojku sa jednom mojom drugaricom koja isto ima sajt i velike silikone. Imali smo aferu posle ponoći. Do trojke nije došlo, ali sam bila ja sa njim. On ima različite fetiše. On se pali na stopala, a posle smo imali trojku sa njegovim drugarom. Oni su mene zajedno obrađivali. On se pali na incestne priče, on je bio sin, a drug otac, pa su zajedno mene, voli on te porodične afere. On se pali na mamice, vidiš. On se pali na lutkice, na silikone. On je iz Pančeva došao samo zbog mene. Bila sam i sa Grujom, on je prevario Mimas sa mnom, postoji i snimak sa žurke, išli smo do kraja. On ima bolji alat od Mateje - govorila je Deniz.

Informer

 

- To je baš visoka ocena - dodala je Deniz.

- Pa sa drugarom devet. Vrelo je bilo, kao i sa Franom - smejala se Deniz.

- Bila sam spavala sa Minom Vrbaški. Ona me je dohvatila i rekla da želim da je odradim. To može i Filip Car da potvrdim, ali ja se ne sećam ničega - priznala je Dejm.