06.10.2024.

21:11

Foto: Foto: Tanja Andric

Džet set

"Ona nije nikakva ucveljena trudnica, sve vreme ogovara po Tiktoku": Majka Teodore Delić oplela po Milici Velićković, pa odbranila ćerku od optužbi

U sinoćnjoj emisiji ''Nominacije'' sa voditeljkom Ivanom Šopić, učesnici su imali priliku da daju svoj sud o odnosu Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević.

Tom prilikom, Teodora Delić dobila je reč te otkrila da podržava svoju drugaricu Sofiju i time stavila tačku na prijateljstvo sa Milicom. Stoga, pozvali smo njenu majku, Slavicu Delić, kako bi otkrila da li podržava njen postupak i kako bi prokomentarisala poruku Veličkovićeve upućenu njenoj ćerci.

Informer

 

Da li mislite da je Teodora zabila nož u leđa Milici, time što je podržala vezu Sofije i Terze?

- Teodora nema zle krvi u sebi, znam da ima veliko srce i dobru dušu. Rekla je ono što zaista misli. Smatra da su Terza i Milica imali katastrofalnu vezu prošle godine, da ju je varao sa više devojaka i da prosto ta veza nije išla nikako. Milica ju je bespotrebno optužila, jer je i njoj Teodora bila rame za plakanje, tako da Tea je samo rekla istinu. Uostalom, ja mislim da bi Milica i sa bilo kojim drugim ostala trudna i zadržala to dete, tako da nije ona neka ucveljena trudnica, jer se sve vreme kliberi i ogovara po Tiktoku - počela je Slavica.

Mislite li da ima neke trikove u rukavu, odnosno neke informacije o Teodori, koje javnost ne zna?

Informer

 

- Često slušam šta govori, tako da sam shvatila da joj to ništa toliko teško nije palo, mislim da joj čak imponuje da je u temi i sve ostalo što ide uz to. Nema, sve što je rekla je izmislila ili slagala, jer ja najbolje poznajem svoje dete. Uostalom, Teodora je više bila Terzina drugarica nego njena, a Nenadu se više poveravala. Niko joj nije kriv, ni Tea, ni Nenad, ni ostali, njena adresa je Terza, a ne da pjuje po bivšim prijateljima bez razloga - nastavila je ona.

Informer

 

Šta Vi mislite o vezi Terze i Sofije?

- Poznavajući Terzu neće ni ta veza duže da potraje, jer je šarlatan i švaler. Sofija mu se svidela fizički, ali ne i intelektualno. Smatram da je Milica jača po tom pitanju, tako da Sofija kada shvati ko je Terza, ona će njega ostaviti. Njihova veza je kratkog daha, biće to kraća strastvena veza, ništa više od toga - završila je Slavica.