Autor: Informer/A.S.

07.10.2024.

18:48

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andric

Džet set

Izvukao deblji kraj! Ivan pokušao da posvađa Anđelu i Gastoza, pa dobio tretman koji nije očekivao (VIDEO)

Ovonedeljni vođa, Ivan Marinković je danas svojim cimerima delio budžete. Za vreme podele, on je prvo potkačio Nenada Marinkovića Gastoza, a ona se u celu priču umešala i Anđela Đuričić, koja nije mogla da veruje šta Ivan priča. 

Informer

 

- Tvoje fore su mi dosadne, ja sam prešao igricu, ali ne osporavam tvoje kvalitete. Mislim da je naš odnos splasnuo, imali smo sukob na početku. Osetio sam da si pričao o meni da bi me ponizio, ali sam shvatio to kao rivalitet. Fokus na tvom učešće mi ove sezone jeste Anđele, osim što imaš ekipu koja se smeje tvojim forama. Znajući tebe, kao što sam rekao i Anđeli, tačnije sećajući se kako si to radio, ovo mi je potpuno fejk sa tvoje strane. Kao da se vraćaš sa nekog zadatka ili radnog vremena kad si u odnosu sa Anđelom, pa se sprdaš sa drugim devojkama. Anđeli iz prethodnih sezona se te stvari ne bi dopale - rekao je Ivan.

Informer

 

- Ispao si kontradiktoran. Otkako sam te zagrlio sviđa mi se naš odnos. Pričaš mi nešto za Anđelu i ti kao njen drug je podsećaš na bivšu vezu, gde u svakom uglu ima neku fobiju. Za stolom imaš dve žene, sa jednom dete, sa drugom si u braku, a obe bi te razapele. Kako ti nešto možeš da mi pričaš? Cela nacija se smeje mojim forama. Ja se trudim da ona to zaboravi, znaš dobro da je stegnuta. Idem na kartu da ti kažem da lupaš gluposti - dodao je Gastoz.

- Ima ovde ljudi sa kojima si ti dobar, pa ih opet ti gaziš - poručio je Marinković.

- Ti mene gaziš kroz nju - rekao je Nenad.

- Ti koristiš situaciju da manipulišeš sa njom. Smetam ti ja, kao što ti Uroš smeta. Ti si sve najgore govorio o Urošu, šta tebe zanima kakav će ona odnos da ima sa Urošem? Ti si Anđeli posle sedam dana zamerio druženje sa Urošem - govorio je Ivan.

Informer

 

- Super što se trudiš da ubaciš Uroša. Ono što Anđela i ja imamo je samo između nas. Drago mi je što ne čuješ, ako žeiš da čuješ pozvaćemo te na čaj. Uroš meni ne smeta, ja njega ni ne vidim. Anđela treba da vidi kakav si ti prijatelj, a ovde joj nisi ispao drug. Neverovatno je poštuješ čim je podsećaš na nešto što ne bi trebao niko da je podseća. Ako imaš lepo mišljenje o njoj, svaka čast - nastavio je Gastoz.

- Fokus ti je da me posvađaš sa njom - rekao je Ivan Marinković.

- Šta si ti rekao da je on fejk sa mnom? Iz čega si to zaključio? - umešala se Anđela.

- Tako ja gledam. Ovde može da ima toliko lažnih odnosa, koji trpe sve - rekao je Ivan.

- Ti hoćeš da kažeš da nas dvoje imamo toliko veliki želudac da bi mogli da trpimo jedno drugo? Mi smo drugari, njemu treba veliki želudac da bi bio sa mnom, tako zvuči. To znači da nemaš dobro mišljenje o meni, ako mu treba veliki želudac da bi bio sa mnom - govorila je Anđela.

Informer

 

- Mislim da ima želudac da bude sa tobom jer je fejk, a ti se zaljubljuješ. Podižeš odnos na viši nivo, a nema napretka. Nisam naučio da nemaš svoj stav, rekla si kako sa njim nećeš da komuniciraš i da mu se obraćaš, a dan kasnije vas vidim zajedno. On je uspeo da manipuliše sa tobom - nastavio je Marinković.

- Ja sam samo za nas dvoje čuo da smo fejk. Mi nismo u vezi, da li je naš odnos fejk, a svi ostali nisu? Samo nama si to rekao - rekla je Anđela.

- Oni nisu glavna tema. Nije mi bilo bitno da ostale odnose komentarišem kao fejk - pravdao se Ivan.

Informer

 

- Da li si htela da saznaš da li sam ja fejk? To mi se ne sviđa - dodao je Gastoz.

- Ja sam pitala i tri puta sam dobila isti odgovor. Čovek je rekao da treba da ima veliki želudac da bi bio sa mnom. Je l' sam luda ili glupa? - nastavila je Anđela.

- Samo se povuci, nije uspeo da nam uđe u glavu - rekao je Gastoz.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: