Autor: Informer/K.Ć.

07.10.2024.

23:18

Foto: Aleksandar Jovanovic Cile/Printscreen

Džet set

"Mislim da je to najveće padanje sa konja na magarca": Nakon što je Aleksandra gladila Kristijana Golubovića, oglasila se njegova supruga

Veliku pažnju na "Farmi 8" privukla je Aleksandra Jakšić, koja uporno pokušava da se nabaci Kristijanu Goluboviću.

Naime, ona ne krije svoje namere, te ga je danas mazila pred svima. Dok je Kristijan pravio spisak namirnica za kupovinu, Aleksandra ga je dodirivala po rukama, u pokušaju da privuče njegovu pažnju.

Informer

 

Upravo zbog toga oglasila se Kristina Spalević, njegova žena, koja nimalo nije bila blaga, te je žestoko oplela.

- Apsolutno razumem što joj se on sviđa, iz iskustva razumem i nemam ništa protiv toga. Sad baš gledam uživo "Farmu" kako on piše spisak i vidim kako ga ona sve vreme pipka po rukama, bespotrebno. Jako mi to simpatično izgleda, moram da priznam. Ja Kristijanu verujem, a ako se slučajno desi da pojede neku pečurku na "Farmi" i otruje se ili da ga ujede neka otrovna životinja i prolupa, jedino u tom slučaju može da padne na Aleksandru Jakšić.

Informer

 

- Nikoga ne potcenjujem, ali mislim da bi to bilo najvće padanje sa konja na magarca u istoriji svih rijalitija. Žena ima godine i zna se da Krile voli piletinu, previše mi je jadno to njeno nabacivanje dok on konstantno priča o svojoj ženi. Onog Kristijana kog ja poznajem, nju na ulici ne bi ni primetio. Budemo videli - poručila je Kristina za Pink.