Autor: Informer/D.G.

09.10.2024.

08:39

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

Džet set

Rijaliti učesnica pobegla iz "Elite 8"! Dok su njeni cimeri slavili, ona iskoristila priliku i projurila kroz kapiju (VIDEO)

Rijaliti učesnica Silvija Patrik teško je podnela izlazak svog supruga Miloša Simonovića iz "Elite 8". Ona nije mogla da se izbori sa samoćom, pa je rešila da po svaku cenu napusti velelepno imanje u Šimanovcima. 

Informer

 

Dok su njeni cimeri uživali na žurci, Silvija je u dvorištu vrebala zgodnu priliku da pobegne. Sa sobom je ponela samo torbicu, a čim je ugledala otvorenu kapiju imanja Silvija je potrčala. 

Silvija se kasnije oglasila na društvenim mrežama, gde je objavila fotografiju sa suprugom, a na snimak njenog bekstva iz "Elite 8" imala je samo jedna komentar.

- Pobegla? Izašla kao gospođa. Sloboda je neprocenjiva - napisala je Silvija.

Podsetimo, Silvija i njen suprug Miloš Simonović, po zanimanju tatu majstor na imanje su ušli zajedno, a pred sam ulazak Silvija je govorila da će se po izlasku iz rijalitija vratiti u Beč.

Informer

 

- Mi smo u braku, nama ne može niko ništa, ne plašimo se toga da neko može da ugrozi naš odnos. U braku smo četiri meseca, pre braka smo tri meseca bili u vezi. Oduvek smo imali želju da uđemo u rijaliti, najviše zbog promocije. Posle rijalitija bih volela da se vratimo u Beč - rekla je Silvija prilikom ulaska u "Elitu 8".