11.10.2024.

22:08

Foto: Foto: YouTube/Hype TV

Džet set

"Htela sam da dignem ruku na sebe!" Žizela nakon medijske ilegale progovorila o smrti bebe i bratanca: "To me je dotuklo"

Nakon velike popularnosti, Ivana Živković se povukla iz javnosti zbog gubitka bebe, što ju je potpuno promenilo. I dalje živi povučeno u Svilajncu i radi u lokalnom komunalnom preduzeću.

Informer

 

Nažalost, nedavno je doživela još jednu tragediju kada je njen bratanac iznenada preminuo u snu. Taj gubitak ju je duboko potresao, pogotovo jer je on, nakon smrti njene bebe, bio njena uteha i ponos. Ivana je kroz suze priznala da ne može da se pomiri sa činjenicom da ga više nema.

- Moj osmeh više nikada neće biti isti. Ja sam dvoje dece za šest meseci sahranila. To je bolna tačka za ceo život, pogotovu kada sam izgubila bratanca. On je bio moja jedina uteha nakon što sam ja svoju bebu izgubila. Ja sam izgubila bratanca dok je spavao i danas ne znamo šta se desilo. Nismo radili analize, snaja nije to želela. To je trauma za ceo život - rekla je Žižela kroz suze.

Informer

 

- Nije ni mojim roditeljima svejedno. Bratanac je preminuo sa 24 godine. Radio je u školi, došao sa posla da dremne i samo je preminuo - prisetila se ona.

Žizela je ovom prilikom apelovala na roditelje da paze na svoju decu, ali i da nakon velikih tragedija ljudi moraju da potraže stručnu pomoć.

- Došla sam na ivicu da dignem ruku na sebe - rekla je vidno potresena Žizela.