Autor: Informer/D.G.

13.10.2024.

20:03

Foto: Tanja Andric

Džet set

Kulići tužili Zolu! Tražiće zabranu prilaska Miljani: "Psihički je uznemirava, imamo snimljene razgovore..."

Miljana Kulić pre nekoliko dana je prekinula trudnoću, a njena majka Marija kaže da je mnogo strahovala od te intervencije i da joj je sada lakše kada je sve završeno. Kulićka je otkrila i šta se sada dešava u odnosu Miljane i Zole.

- Zola i Miljana, to je spoj katastrofa. Gledamo unazad šest godina, oni četiri dana ne mogu da sastave zajedno. Nekako se uvek viđaju nedelju dana pre rijaltija. Inače celo leto, dok smo bili u Petrovcu na moru, ja sam prisustvovala njihovim razgovorima, jer ona pusti na spikerfon, tako da sam svaki razgovor čula - rekla je Marija u emisiji "Premijera Vikend-specijal" pa dodala:

Informer

 

- Celo leto joj je tražio novac, čak sam mu i ja poslala hiljadu evra, govorio je: "Dužan sam, jure me, ubiće me, ne mogu da dođem i da se opustim, mnogo sam dužan, mnogo me napinju" i onda Miljana plače: "Mama to je jedan moj honorar da mu dam, da mu dam ovo". Ja joj na to kažem: "Miljana, ti ćeš sad ovo da mu daš, za pet dana ponovo će da traži", tako je i bilo - ispričala je Marija.

Informer

 

Kulićka je navela i šta se nakon toga dešavalo.

- Onda je rekao: "Pošalji, pa ću da dođem da se vidimo", Miljana nađe neku vilu na Staroj planini, on kaže: "Gde tamo? Ja sam gledao Santorini, tamo se niko nije slikao"... Ja sam joj rekla da se mane toga, da nema ko pare da mu da i zna da je ona tu. Ona je celo leto jurila da napravi pare na drugoj strani i da pošalje njemu, kocka se, ma ne možemo da je uhvatimo... Vidim da onaj balvan u svakoj izjavi govori kako je novac kod Marije. Naravno da je novac kod Marije, Miljanin novac čuvam i nikada ne pričam šta smo kupili, šta ima Željko, da li ima nekretnine i ostalo. I ona mi je zahvalna na tome, uvek mi kaže: "Mama, da mi nisi sačuvala, ja ne bih dinar odavno imala", a on u svakoj trećoj rečenici kaže: "Novac je kod Marije". Šta to znači? Krivo mu je što nije kod njega - rekla je Marija.

Informer

 

Marija je istakla da je Zola već tužen i da će učiniti sve kako bi sprečila da iskorišćava Miljanu.

On je i tužen, razgovarala sam sa psihijatrima, ona pije lekove, a on kao zdrava osoba svesno koristi bolesnu ženu. Tako da idemo na tu soluciju da dobije zabranu prilaska, jer je sve vreme uznemirava psihički, govori joj sve i svašta, samo novac traži od nje. Mi imamo sve razgovore snimljene na Miljaninom telefonu... Imao je on šest godina i da se menja i da se popravlja i da se dokazuje. Dokazao je on sve što jeste, sve ono što nije dobro za Miljanu. To je čovek koji koristi nedozvoljene supstance, koji uz to i pije, kad nema supstanca, pije lekove za smirenje jake...  - zaključila je Kulićka.