Autor: Informer/A.S.

15.10.2024.

08:31

Foto: ATAIMAGES/instagram

Džet set

"Tako ne može da se ponaša": Ivana van sebe zbog divljanja svog zeta u rijalitiju, ubeđena da će ga Ana ostaviti nakon ovoga

Danas je tokom podele budžeta u Beloj kući došlo do pravog haosa. Naime, ovonedeljni vođa, Luka Vujević je Ani Nikolić rekao da njen dečko, Stefan Korda, nije za nju, kao i da treba da ga ostavi. Ove reči su duboko povredile Stefana koji je počeo da lupa tanjire po po kuhinji. 

Informer

 

Tim povodom se za medije oglasila Anina rošena sestra, Ivana Nikolić, vidno besna zbog ponašanja svog zeta. 

- Iskreno da kažem onakvo ponašanje ne podržavam. On je očigledno hteo samo da uđe u "Elitu", ali nije svestan da on sebe kanali. Ani je ovo blam, što se on tako ponaša, ona tek sada vidi njegovo pravo lice. Stefan je uticao da Ana i on uđu zajedno u "Elitu", ali mislim da on tek sada pokazuje svoje pravo lice i ne shvata da se sa time samo kanali, a samim tim i Anu - rekla je Ivana. 

Informer

 

Ivana je zatim otkrila da će podržati svoju sestru ako odluči da raskine. 

- Ja podržavam svoju sestru u svemu, ali njegovo ovakvo ponašanje ne podržavam. Vidim da Ana razmišlja o svemu, ona njega voli. Mi nećemo biti šokirani ako odluči da raskine, jer ni ona ne voli takvo ponašnje. Moram da kažem da se njegovi roditelji dive Ani kako ga ona smiri, ali ne može ni ona više. Ja da sam tamo ja bih mu očitala lekciju, tako ne može da se ponaša - rekla je Ivana za "Pink.rs".