15.10.2024.

22:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Milica je na psihijatrijskoj terapiji zbog stresa" Marko Đedović zgrožen Terzinim vređanjem trudne Veličkovićeve: "Organizam ne može da joj izdrži bez lekova"

Rijaliti "Elita 8" počeo je pre nešto više od mesec dana, a u žiži interesovanja nalaze se Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević.

Naime, javnost je šokirana time što je Terza prevario Milicu Veličković koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće, te uplovio u vezu sa Sofijom sa kojom je već nakon tri dana počeo otvoreno da flertuje.

Marko Đedović, bivši rijaliti učesnik, prokomentarisao je to što je Terza sinoć povrh svega iznosio gnusne stvari o Milici, kao to da je imala grupni seks i da je već abortirala.

Informer

 

- Oni ne znaju više šta pričaju, a to će njegova ćerka da gleda, oni to ne razumeju. Kada se Milica porodi, on neće smeti da plače zbog Sofije - rekao je Marko i dodao:

Informer

 

- Mislim da se ništa ne bi promenilo kada bi se susreli Milica i Terza, a njemu je u glavi da je Sofija bolja riba od Milice. On je fasciniran Sofijom, on sve vreme govori kako o njoj nema šta da izlazi, kako je ona iz dobre porodice, a šta će njegova porodca da kaže - rekao je on, pa prokomentarisao Miličino zdravstveno stanje Terzino potpuno odsustvo empatije;

- Prevaru bih podržao, ali ovo je izdaja upravo iz razloga što postoji mogućnost da se naškodi nekome ko je trudan i ko ne može tu situaciju da promeni. Izuzev da se ne daj Bože prevremeno porodi. Milica nije baš ni toliko psihički stabilna i jaka kao što izgleda. Neke bi se prevremeno porodile, ali njen ginekolog i psihijatar sarađuju. Ona je dobila psihijatrijsku terapiju. Pokazalo se da organizam ne može da joj izdrži, njoj je psihijatar pomogao uz pomoć lekova.

Više možete pogledati u videu ispod.