Autor: Informer/K.Ć.

18.10.2024.

10:32

Foto: ATAIMAGES/printskrin

Džet set

"Ljudi mi svašta šalju, ali znam da je ona..." Terzin brat izneo šok tvrdnje o Sofiji, a njena majka završila na Hitnoj

Borislav Bora Terzić šokirao je javnost kada je ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković i uplovio u vezu sa Sofijom Janićijević. Par je nedavno imao i prvi seks pred svim ukućanima, a produkcija je sinoć u emisiji "Gledanje snimaka", pustila i video tog čina.

Informer

 

Terza i Sofija ni ne slute šta se sve napolju dešava, te da su se i njihove porodice oglasile i da ni jedna ne podržava njihov odnos.

Porodica Terzić je došla do šokantnih saznanja o Sofiji.

- Znam da od Sofije i Terze nema ništa. E sad, šta će biti sa Milicom kada izađe, kakve će stvari i probleme imati, da li će imati probleme, ne znam, ali Sofija nas ne interesuje - rekao je Terzin brat Miloš za Pink.

Informer

 

- Šalju mi svašta Miličine i Terzine grupe, neke su promenile imena, neke su ostale iste. Šalju mi te stvari. Načuo sam nešto za Sofiju i neke Albance, ali jedina priča koja je meni došla iz pouzdanih izvora jeste to da je bila sa oženjenima. Nema od toga ništa, to joj je priča za unutra. Mislim da joj veruje, ali ja ću mu u pismu za rođendan objasniti neke stvari. Bio sam jasan, neće imati nikakve poklone, dobiće nešto sitno i hranu da se počaste ljudi, ali čestitka će biti malo složenija - rekao je on.

Sa druge strane Janićijevići, tačnije Sofijina sestra je morala da reaguje i iznela je detalje koje joj idu u korist.

Informer

 

- Nikad smo gore zbog čitave ove situacije! Sofiju podržavam, ali taj odnos sa Terzom ne! On je smrad jedan smrdljivi. Džabe se on lepo ponaša prema Sofiji kada je mogao da uradi to što je uradio. Sutra bi i njoj to mogao da uradi ili bilo kojoj drugoj - rekla je Maja, pa se osvrnula na brojne stvari koje se o Sofijinoj prošlosti pišu i šeruju na društvenim mrežama.

- Taj čovek o kom se priča da je bila s njim nije Albanac, a ona slika sa curom, gde se ljube, to je njena tetka koja se ne eksponira - rekla je Sofijina sestra Maja i otkrila da je njena majka više puta završila u Hitnoj zbog ćerkinog učešća u rijalitiju.