Autor: Informer/A.S.

18.10.2024.

11:02

Foto: Informer

Džet set

Bivšu rijaliti učesnicu privela policija i deportovala iz Amerike! Kroz suze sve ispričala, preživela agoniju na aerodromu

Bivša rijaliti učesnica, Deniz Dejm, je po dolasku na aerodorom u Americi, odmah deportovana. 

Naime, kako je ona u vidu storija na svom Instagramu objasnila, nju je policija zaustavila zbog rutinske kontrole, ali je situacije ubrzo eskalirala, zbog čega je usledilo privođenje, a zatim i deportacija. 

Informer

 

- Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na "Onlifansu" i neće da me puste - rekla je kroz suze starleta. 

Deniz je otkrila da su vlasti pronašle njen telefon i poruke, što je izazvalo sumnju da je došla u zemlju kako bi radila na crno.

- Pronašli su moj telefon, moj profil i poruke tamo. Mislili su da sam došla da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad - rekla je Deniz.

Informer

 

Starleta je ispričala da je provela noć u policijskoj stanici, gde je bila obaveštena da nije dobrodošla u Ameriku.

- Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: "Gospođo, nije Amerika za Vas". Sada čekam da me puste kući. U pritvoru je bilo strašno, hladno, skoro pa sam se smrzla - rekla je.

Informer

 

Vidno potresena, Deniz je plakala i ponavljala kako nije ništa pogrešno učinila, tvrdeći da su poruke iz njenog telefona pogrešno protumačene.

- Tu sam sa policijom. Nisam uspela. Šta sam ja uradila i šta je moj "Onlifans" kriv? - upitala je ona, ne skrivajući razočaranje.

Ubrzo nakon toga ona je podelila i snimak uz aviona na kom se vidi kako plače, kao i dokument koji potvrđuje njenu deportaciju iz Amerike.

Informer