19.10.2024.

11:06

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Anita Stanojlović progovorila o operaciji nosa! Otkrila kako je protekao zahvat, pa se osvrnula na vezu sa Anđelom! Evo da li ima prostora za pomirenje

Anita Stanojlović, pobednica rijaliti šou programa "Elita 7", operisala je nos, a ekipa novinara ju je dočekala odmah ispred klinke.

Anita je na samom početku razgovora otkrila kako je protekla operacija, a osvrila se i na svoju vezu sa Anđelom Rankovićem koju su okončali pre mesec dana.

Informer

 

- Operacija je super prošla, vidiš da nisam otečena, o zahtevu sam pričala u "Eliti", htela sam da sakrijem, ali nisam uspela - rekla je Anita, a onda je otkrila da li je dobila podršku bivšeg dečka Anđela Rankovića:

Informer

 

- Jedino Anđelo zna i moja drugarica, okej smo, čujemo se, nismo zajedno, korektni odnosi... Kod mene ima nade za pomirenjem, ja sam mu rekla da ne odustajem, nismo uopšte u ljubavnom odnosu. Što se tiče pomirenja, ja hoću, ali nije do mene samo, nego je i do njega - rekla je Stanojlovićeva, a na pitanje do koje granice je spremna da ide zarad pomirenja sa Rankovićem:

- Znate mene, gledali ste me u rijalitiju.