19.10.2024.

12:02

Foto: tanja andric

Džet set

"Plaćena je da skrnavi pravoslavlje": Marko Đedović opleo po Vendi nakon njenog prozivanja trudne Milice, ovo joj se neće dopasti

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je juče u emisiji "Redakcija" brutalno oplela po trudnoj Milici Velićković, koju je, sada već bivši verenik Borislav Terzić Terza javno prevario sa Sofijom Janićijević.

Informer

 

Terza i Sofija su žestoko osuđeni od strane javnosti ne samo zbog samog čina, već i zbog totalnog odsustva empatije prema ženi u šestom mesecu trudnoće, a ovu situaciju je prokomentarisala i Vendi.

Međutim, Vukelićeva nije stala na stranu Veličkovićeve, već ju je nazvala "maloumnom", zbog čega je reagovao Miličin prijatelj Marko Đedović.

Naime, on je ispod videa na kojem je pevačica kritikovala bivšu rijaliti učesnicu žestoko potkačio Vendi:

Informer

 

- Bogougodna podrška, u pravoslavnom duhu, podrške Ivanu i svim osobama koji zanemaruju svoju decu, u duhu hrišćanstva i pravoslavlja baš onako kakva je i ona u tome... Ja mislim da su ovo osobe plaćene da skrnave pravoslavlje i da su baš oni plaćeni od strane antihrista i vođeni njima u toj službi. Ne znam samo da li se arhangel Džubrilo slaže sa bogougodnošću podrške očevima koji ostavljaju svoju decu po pet godina, pa i ih vide, ali nema veze, ona ipak da podrži sve to. Je l' to to svetoslavlje koje gospođa promoviše ili je ipak ona plaćena da sve to izvulgarizuje i oskrnavi, kako svojom pojavom, tako i onim što priča. Gospodi pomiluj! - napisao je Đedović.

Šta je još Vesna rekla o Milici i Terzi možete pročitati OVDE.