Autor: Informer/K.Ć.

20.10.2024.

12:44

Foto: Instagram

Džet set

Golubović je sada slobodan čovek? Kristina Spalević stavila pauzu na vezu sa Kristijanom

Kristina Spalević je u emisiji objasnila da njihova se njihova veza neće završiti, već će biti samo "na pauzi" dok je on u rijalitiju. Ona je tu odluku donela na osvnovu njegovog postupka kada je išao u zatvor. Kristijan je tada stavio "pauzu" na odnos sa bivšom suprugom. 

Informer

 

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo... Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

Podsetimo, Kristijan Golubović je već nekoliko puta na "Farmi 8" izjavio da smatra kako je Kiki Star Nikolić zaljubljena u njega, što je ona i priznala jednom prilikom.