Autor: Informer/D.G.

24.10.2024.

17:21

Foto: Foto: Printscreen/Tv Pink

Džet set

"On je pogubljen, ne zna šta radi!" Brat Nenada Ćubića ne podržava njegov odlazak na DNK analizu: "Ne interesuje me priča biološkog oca"

Za razliku od Nenada koji je javno rekao da bi želeo da zna ko su njegovi biološki roditelji, Stefan nije oduševljen pričom Gorana Pavlovića koji tvrdi da je njihov biološki otac. Pavlovićevu ispovest za medije i Nenadov izlazak iz rijalitija zbog DNK analize Stefan je pomno pratio sa majkom Ljubom, koja ih je usvojila kada su bili mali.

Informer

 

- Video sam to... Ja imam samo mog brata i majku. Nisam oduševljen pričom oca, a i ne interesuje me, mislim da je manipulator - rekao je Stefan, koji ne podržava bratovljevu želju da sazna ko su mu biološki roditelji.

Informer

 

- Majci je teško i ne podržavam brata što to radi. On je sad tamo pogubljen i ne zna ni on šta priča i šta radi, a biološki otac je pokušao da stupi sa mnom u kontakt, ali ja to ne želim, niti bih to ikad uradio zato što imam svoje roditelje koji su mi život dali i njima sam zahvalan do kraja života, a njega ne bih ni pogledao - istakao je Stefan Ćubić.