27.10.2024.

09:01

Foto: printscreen

Džet set

U rijalitiju su je mrzeli i svima je kidala živce, a danas ne liči na sebe: Dragica izgubila 46 kilograma, od nje ostala samo senka (FOTO)

Dragicu Janičić domaća javnost upoznala tokom njenog učešća u rijaliti programu "Veliki brat" 2009. godine. Dragica je ostala je upamćena kao jedna od najozloglašenijih učesnika takmičara i devojka koja je sa skoro svim ukućanima bila u sukobu.

Njena uzrečica "mačkoooo" i provokacije mnoge su znale da izbace iz takta, a njoj je to mamilo osmeh.

Danas, 15 godina kasnije, Dragica se odlučila za drastičnu promenu. Na svom Instagram profilu podelila je fotografije koje pokazuju njenu neverovatnu transformaciju. Janičićeva je još uvek plavuša, reklo bi se, sa nešto manje kilograma, a pratioci na društvenim mrežama ovu transformaciju doživljavaju pozitivno.

Podsećamo, tada je Dragica govorila da je spisateljica koja ima nekoliko svojih knjiga. Dugo je nije bilo u javnosti, a onda se 2017. godine oprobala i u rijaliti programu "Zadruga".

- Bavim se hortikulturom iliti cvećarstvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. Recimo bavim se kreativnim honorarnim radom i od tog živim - rekla je Dragica.

- Po meni jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je veliki brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi - dodala je Dragica.