27.10.2024.

21:41

Foto: Prntscreen Pink TV

Džet set

Gastozov otac o hapšenju sina: "Hteo sam da odem na Tajland, ali nisam znao gde da ga tražim"

Nenad Marinković Gastoz, aktuelni učesnik "Elite 8," podigao je ogromnu prašinu kada je u rijalitiju otvoreno govorio o svom hapšenju na Tajlandu. Njegov otac, Svetislav Sinđelić Đura, odlučio je da se oglasi povodom ovog događaja. 

Đura je iskreno progovorio o tome kako su saznali za hapšenje, kao i kroz šta je prošla porodica. 

Informer

 

- Pisalo se dosta o njegovom hapšenju, pisalo se da je pao zbog marihuane - rekao je novinar.

- Ma kakva marihuana, tamo je to dozvoljeno! Bio je pijan, vozio je motor i nije imao dozvolu. Otišao je tamo, istekla mu je viza za Tajland, da je pao za drogu, ne bi više izašao... Kako roditelj može da prihvati to? Meni je bilo mnogo teško. Bio sam u kafani u Svilajncu, zvala me neka devojka i priča mi. Ja sam rekao: "Nije to, to". On jeste naj*bao tamo, jeste spavao na betonu tamo gde i 50 njih, ali je na kraju sa 20 evra platio i pustili su ga - rekao je Gastozov otac, Đura.

Informer

 

- Jednog momenta, ja sam hteo da idem na taj Tajland, ali gde da ga nađem? On je svoje pehove, grehove platio... Tvrd je, jak je i izdržljiv i ima nauk da više te radnje neće da radi - dodao je on za Pink.

Podsetimo, Nenad Marinković Gastoz, aktuelni učesnik "Elite 8," ponosno ističe da je iz Grabovca kod Svilajnca, gde i dalje živi njegova porodica. Sada možete pogledati kako njegova rodna kuća izgleda.