Autor: Informer/D.G.

28.10.2024.

10:11

Foto: Foto: Printscreen/You Tube/Pink.rs

Džet set

Biološki otac Nenada Ćubića ulazi u "Elitu" da upozna sina! Evo kada će se dogoditi susret koji je cela nacija čekala

Susret oca i sina dogodiće se večeras, 28.oktobra pred kamerama televizije Pink, a gledaoci će njihovo upoznavanje moći uživo da prate od 23 časa. Nenad Ćubić Ćuba konačno će se oči u oči sresti sa biološkim ocem Goranom, a nema sumnje da nas čeka jedan od najemotivnijih momenata u istoriji rijalitija.

Nenad je pre nekoliko dana kada mu je uzet uzorak za DNK test otkrio šta će biti u slučaju da je Goran zaista njegov biološki otac, a tom prilikom tvrdio je da ženu koja ga je usvojila i odgajila, Ljubu Ćubić neće nikad ostaviti, šta god da se desi.

Podsetimo, Nenad Ćubić Ćuba rasplakao je celu naciju kada je u rijalitiju "Elita 8" ispričao da su on i njegov rođeni brat Stefan kao bebe ostavljeni u sirotištu. Svoje prve dane proveo je, kako je ispričao, u hraniteljskim porodicama, gde je prošao kroz pravi pakao, a sreća mu se osmehnula kada je bračni par, koji nije imao dece, odlučio da ih usvoji. Ljuba i Zoran Ćubić usvojili su ih 2007. godine i podarili im topli porodični dom, zbog čega im je neizmerno zahvalan.

Informer

 

- Majko, nikada te neću ostaviti, uvek ću biti uz tebe, sve ovo radim zbog sebe, ali nikada nju neću ostaviti. Da me ovaj čovek zove da se vratim, nikada se neću vratiti - obratio se Ćubić, ženi koja ga je odgajila pred odlazak na DNK testiranje.