Autor: Informer/D.G.

28.10.2024.

14:22

Foto: Printscreen/You Tube/Pink TV

Džet set

"Bio je po zatvorima, manipulator je..." Ljuba Ćubić otvorila dušu pred susret njenog usvojenog sina Nenada sa biološkim ocem

Nenad Ćubić večeras će u rijalitiju "Elita 8" upoznati biloškog oca Gorana Pavlovića, a Ljuba Ćubić žena koja ga je usvojila i odgajila ispričala je za domaće medije šta misli o njihovom predstojećem susretu. 

-  Mi smo ljudi sa sela, emotivni smo oko čitave situacije, a ja sam iskrena žena i ne znam drugačije da pričam, ono što primećujem je to da je Nenad dosta mlad i malo se tamo pogubio - počela je Ljuba, pa nastavila:

- Uznemirena sam i ja i Stefan, sin koji mi je kod kuće, pre svega što svi znamo da Nenad nije ravnodušan i da je jako mlad, ima samo 21 godinu, vidim tek sada da je nešto hteo, a nikada mi nije rekao da je to hteo, a da mi je rekao možda bi i znao, nemam ništa protiv da zna svoje poreklo - kaže Ljuba. 

Informer

 

Nenad je u rijalitiju ispričao da Ljuba i njen suprug nisu bili za to da njihovi usvojeni sinovi upoznaju biološke roditelje, ali ona kaže da im nikada ništa nisu branili i da se Nenad malo pogubio u rijalitiju. Kako kaže, dali su im svu svoju ljubav, Stefan i Nenad su bili divna deca tokom odrastanja, a svima im je teško palo kada su ostali bez supruga i oca Zorana, glave porodice. Biološkog oca svoje usvojene dece, Gorana Pavlovića, Ljuba nije želela mnogo da komentariše. 

- Prilikom usvajanja bračni par koji usvaja ne može znati ništa o biološkim roditeljima, sem da su ostavili decu i da su se potpisali, mi smo ih uzeli, krstili, dali imena iako se on pobunio zbog svega toga, ali imena se deci ne mogu menjati, a o njima ništa nismo znali, sem što sam ja načula da im je otac bio po zatvorima. Neću njega da komentarišem, neću da pričam ništa ružno, ali manipulator jeste, da li ga interesuje ulazak u rijaliti ili pare, kao da Nenad tamo zarađuje milione, ja ne znam, ali vidim da nežnosti sa njegove strane nema - rekla je Ljuba i dodala:

Informer

 

- Stefan samo ćuti, nije podržao Nenada da uđe u Elitu, znali smo da je primljen zbog ove situacije jer on nije ni rečit, niti elita, niti ima neke pare. Stefan ne želi da se obraća, ne javlja se nikome i rekao je da čeka Nenada pa kako se budu dogovorili tako će uraditi - zaključila je Ljuba za Kurir.