29.01.2015.

08:23

Foto:

Hronika

SATAROM SUROVO UBIJENA DEVOJKA U MIRIJEVU Muž u bekstvu, policija traga za njim

Zufa Hajrizaj (18) nasmrt je pretučena u baraci u kojoj je živela s nevenčanim suprugom S. B. (17) i njegovom majkom i bratom u Ulici Mirijevsko brdo u Beogradu.

Nesrećnoj devojci je drškom sekire smrskana glava, a sumnja se da joj je presudio neko od ukućana. Policija i dalje utvrđuje ko je to bio.

Zufa je, kako saznajemo, kao mala sa Kosova došla u Beograd, nakon čega se udala za S. B. (17).

- Njeni svekrva i dever pozvali su Hitnu pomoć u sredu oko 10 sati i prijavili da su pronašli snajku kako leži i ne daje znake života - kažu u policiji.

Informer

- Ukućani su tvrdili da je Zufu pre dva dana ugrizao pacov za uvo dok je sa mužem skupljala sekundarne sirovine i da je posle toga dobijala napade nesvestice. Oni su tvrdili da je ona u utorak po podne pala s motokultivatora i povredila se, i da su tek narednog jutra videli da se ne pomera - objašnjava naš sagovornik.

Kada je policija po pozivu lekarske ekipe stigla na lice mesta, uvideli su da u baraci nema Zufinog muža.

Njegovi majka i brat su tvrdili kako je on tog jutra negde otišao i da ne znaju gde se nalazi.

- U kući nije bilo tragova ubistva. Ili je sve oprano i očišćeno nakon zločina kako bi se prikrili tragovi, ili se ubistvo dogodilo na nekom drugom mestu, pa su nesrećnu devojku samo doneli u kuću i pozvali Hitnu pomoć. Iako svekrva i maloletni dever tvrde da niko nije dirao Zufino telo, utvrđeno je da je ona nakon smrti okupana i presvučena - kažu u policiji.

Policija još nije privela Zufinog muža.

 

PROŠLE GODINE TRI SLIČNA UBISTVA

Informer

 

Tagovi: