03.02.2015.

15:46

Foto:

Hronika

HOROR U SELU ZLOT Obesila se devojčica (11), pronašla je baka

 

Kako saznajemo od izvora bliskog israzi, devojčica je bila u kući sa majkom, babom i dedom.
- Oko 13 sati je kazala da ide u svoju sobu da nalakira nokte. Kako dugo nije izlazila, ukućani su ušli u njenu sobu i pronašli je kako visi obešena o gredu na plafonu. Ona se obesila konopcem kojim se vezuju bale sena, koji je najverovatnije uzela iz pomoćnog objekta - kaže naš sagovornik.

Kada su majka, baba i deda ugledali svoju mezimicu kako visi u sobi, kućom se prolomio lelak i zapomaganje. Oslobodili su je omče, pokušali da je ožive, ali uzalud.

 Oko 13 sati je kazala da ide u svoju sobu da nalakira nokte. Kada su ukućani posle nekog vremena ušli u sobu pronašli su je kako visi obešena o gredu na plafonu

Izvor Informera

Ubrzo je stigla hitna pomoć koju su pozvali baba i deda. Na žalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt devojčice. Komšinica kaže da je videla kako je otac N. G. projurio autom kroz selo.
- Kasnije smo saznali da su mu javili za smrt ćerke, pa je zbog toga tako sumanuto vozio - kaže komšinica.

Nikom u selu nije jasno zbog čega je ovo dete presudilo sebi.
- Naložena je obdukcija. N. G. nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji ne mogu ni da pretpostave šta ju je navelo da digne ruku na sebe. Israga je u toku - kaže naš izvor iz istrage.

Kuća u kojoj je živela N. G. nalazi se nekoliko kilometara daleko od centra sela, a do nje se jedva stiže zbog neravnog seoskog puta.

Meštanin Zlota kaže da su se otac i deda N. G. često svađali, jer je starac bio sklon alkoholu.
- Ipak, ne mogu da verujem da bi to mogao biti razlog za samoubistvo. Ona je uvek bila vesela, kao i svako dete njenih godina. Bila je odličan đak četvrtog razreda OŠ ''Petar Radovanović". Pešačila je do škole, ali se ni na to nije žalila - kaže on.

 

 

.

Tagovi: