08.02.2015.

11:29

Foto:

Hronika

UHAPŠEN OTAC MONSTRUM Naterao maloletnu bolesnu ćerku da se uda za verenika!

 

Kako tvrdi Informerov izvor iz istrage, H.T. je prvo doveo mladića u kuću, upoznao ga sa svojom ćerkom koja ima posebne potrebe, da bi je kasnije naterao da se za njega uda, jer je "on dobar čovek".

- Otac joj je rekao da mora da se uda za njega jer je on fin momak, koji ima posao. Klazao je da je mladić vernik i da redovno obavlja molitve. Iako se devojčica bunila, otac je primorao da se 5. februara uda za njega. Da zlo bude veće, iste noći A.B. je u svojoj kući spavao s maloletnicom - ističe naš izvor.

Čim se probudila, devojčica je pobegla iz kuće muškarca za kog je prisilno udata. Otišla je do škole i sve ispričala pedagogu, koji je o slučaju obavestio školskog policajca

 

Izvor Informera

Kako saznajemo, devojčica je dete razvedenih roditelja, dosad je živela s ocem, dok joj majka stanuje u Bugarskoj. Ide u sedmi razred specijalnog odeljenja jedne novopazarske osnovne škole.

- Čim je ujutru ustala, pobegla je iz kuće muškarca za kog se prisilno udala. Odmah je otišla do svoje škole gde je pedagogu ispričala šta joj se dogodilo. Pedagog je obavestio školskog policajca, a onda su slučaj preuzeli inspektori - kaže naš izvor.

Policija je, zatim, dete predala radniku Centra za socijalni rad u Novom Pazaru.

Protiv oca devojčice će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je pomagao obljubu nad detetom, dok će A.B. odgovarati zbog obljube. Takođe, inspektori proveravaju da li je otac devojčice od A.B. uzeo novac ili neku drugu vrednost.

 

 

 

Tagovi: